Team Groen

36 uur per week – tijdelijk t/m 2026

Medewerker begraafplaatsadministratie - Project ruimen graven

Jij gaat zorgvuldig en nauwkeurig te werk!

Team Groen heeft ruimte voor een medewerker begraafplaatsadministratie - project ruimen graven vanaf september 2024

Jouw uitdaging

De komende jaren willen wij een groot deel van de gemeentelijke begraafplaatsen herinrichten. Dit is nodig omdat de begraafplaatsen te groot zijn en daardoor veel kosten met zich meebrengen. Tegelijkertijd willen we de rechtsongelijkheid opheffen tussen de graven waarvoor wel rechten worden betaald en de graven waarvoor geen rechten worden betaald. Het ruimen van een deel van de graven is hier onderdeel van. Dat moet uiteraard zorgvuldig administratief voorbereid, gecontroleerd en afgewikkeld worden. We zoeken daarom een collega die uitdaging ziet in deze werkzaamheden. Als administratief medewerker werk je direct samen met de projectleider. Zij is verantwoordelijk voor de opzet en het verloop van het project. Jij geeft daar ondersteuning aan en helpt mee bij de uitvoering hiervan. 

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het verwerken van alle administratieve gegevens die te maken hebben met het ruimen van graven.
  • Schriftelijke en mondelinge communicatie onderhouden met rechthebbenden.
  • Alle voorkomende administratieve werkzaamheden die met de uitvoering van het project te maken hebben.

Jouw team

Team groen bestaat uit ongeveer 50 medewerkers. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het openbaar groen, de sportvelden en de gemeentelijke begraafplaatsen. Team groen is onderdeel van de afdeling Realisatie en Beheer. De afdeling Realisatie en Beheer is verantwoordelijk voor de aanleg, het beheer en het onderhoud van de openbare ruimte inclusief openbare gebouwen

Jouw eigenschappen en competenties

Bij dit project is het belangrijk om precies en nauwkeurig te werk te gaan. Het gaat om een gevoelig onderwerp en dit kan soms uitdagingen met zich meebrengen.

Verder beschik je over:

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Kennis en vaardigheid in Excel en Word
  • Inlevingsvermogen op het onderwerp, zakelijkheid op de uitvoering
  • Goede mensenkennis en hoe met mensen om te gaan

Ons aanbod
De gemeente Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland. Daar passen ambities bij van formaat en ingewikkelde keuzes. De ene na de andere uitdaging krijg je zo voorgeschoteld. Daar staat tegenover dat het zorgt voor een leuke en interessante afwisseling in je werk. En wij zorgen ervoor dat je volop de ruimte en het vertrouwen krijgt om dat op jouw manier te doen! In uitdagingen, flexibiliteit, opleiding en ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je daarom:

  • Een salaris van maximaal € 3481 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur (salarisschaal 6 cao gemeenten). Je beginsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van het bruto jaarsalaris. Dit bouw je elke maand op. Je zet het budget naar eigen wens in. Bijvoorbeeld voor extra verlof, een fitness abonnement of extra salaris op het moment dat het jou goed uitkomt.
  • Een vergoeding voor je woon-werkverkeer van € 0,23 per gereisde kilometer en een thuiswerkvergoeding. 
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. We hebben een online leerplatform, Good Habitz, maar zijn ook benieuwd naar jouw persoonlijke wensen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, vergoeding van de tunnelkosten, verlof faciliteiten en gratis parkeermogelijkheid en toegang tot het zwembad.
  • Een goede werk/privé balans dankzij flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken door verstrekking van smartphone en laptop.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze Werken bij pagina. Laat je hier ook inspireren door verhalen van onze collega’s!

Solliciteer!

Pak je ruimte en stuur ons je sollicitatiebrief en cv via de knop ‘Solliciteren’. Wij bieden je de kans om je carrière bij ons een vliegende start te geven, of juist verder in te vullen met volop mogelijkheden!

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Annemieke Hoekman, projectleider ruimen begraafplaatsen. Dat kan via tel.nr. 06-13162934 of e-mail a.hoekman@terneuzen.nl.

Solliciteren kan tot en met vrijdag 24 mei 2024.



Referentienummer:

22-24

Sluitingsdatum:

24-05-2024

Startdatum:

01-09-2024

Locatie:

Terneuzen

Contactpersonen:

Annemieke Hoekman

tel.: +31 613162934

mobiel: +31 613162934

Kantooradres: